Новини

Комітет рекомендував Раді доступне розмитнення «євроблях»

Розмитнення транспортних засобів з єврономерами – болюча тема для великої частини українців, а тому часто стає каменем спотикання у суспільстві. З однієї сторони, є беззаперечні інтереси держави, з іншої – справедливе бажання людей мати можливість придбати авто за доступні кошти.

«Разом з колегами – народними депутатами України неодноразово подавав законопроєкти щодо повного скасування акцизу при ввезенні транспортних засобів. Адже він був покликаний створити сприятливі умови для розвитку автомобільної промисловості в Україні, проте не виправдав себе.

8 квітня на засіданні Комітеті Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики, де я працюю, після низки обговорень разом з колегами підтримали підготовлені до другого читання законопроєкти №4643-д та №4644-д. Це компромісне рішення, яке дасть змогу людям за пільговою ставкою розмитнити свої авто, завезені до 31 грудня 2020 року.

По суті вони мають вирішити значну кількість проблем, які нашаровувались в суспільстві довгими роками. Добре розумію, що прийняття цих законопроєктів мають стати одним із кроків для комплексного вирішення питання та наведення повного порядку в цій сфері з максимальним збереженням балансу інтересів між громадянами та державою», – зауважив народний депутат України Олександр Герега.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт