Новини

Врятувати життя, зберегти здоров’я людей

Наша команда, взявши повну відповідальність, продовжує здійснювати реальні конкретні кроки для забезпечення необхідним медичні заклади Хмельниччини.

Представники команди «За конкретні справи» повернулися з м. Калуш Івано-Франківської області, де домовилися з приводу регулярних поставок кисню в медичні заклади міста Хмельницького та області в цілому. Миттєво реагувати на критичні ситуації вже стало пріоритетом в роботі ГО «За конкретні справи». Рідкий кисень, який так необхідний в умовах пандемії та збільшення кількості хворих на Хмельниччині потребують цього, вже вночі 4 квітня був доставлений в 7 лікарень області, а значить збереже життя хворим подолянам.

Окремо дякуємо народному депутату України Андрію Іванчуку та компанії «Карпатнафтохім» за благодійність та підтримку в наших конкретних справах.

Ми переконані, лише реальні дії можуть врятувати життя та вберегти здоров’я! І ми з нашим лідером – народним депутатом України Олександром Герегою обрали вектор напрямку конкретних дій та допомоги, не витрачаючи при цьому сили і час на пусті обіцянки та безглузді заяви в соціальних мережах. Сподіваємось, наші колеги також приєднаються та зроблять хоча б мінімальний внесок заради збереження здоров’я земляків. Від першого дня пандемії і до сьогодні ми завжди готові допомагати та забезпечувати лікарні всім необхідним.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт