Новини

Особлива увага – людям похилого віку

19 березня в Шепетівському територіальному центрі соціального обслуговування відбулася зустріч в теплій і затишній атмосфері з з представником команди «За конкретні справи», депутатом Хмельницької обласної ради Світланою Павлішиною, яка порадувала приємними сюрпризами шепетівчан.

«Ми всі знаємо, що люди похилого віку, пенсіонери, особи з інвалідністю досить відмінні за характером, світосприйняттям, стилем життя та психологічними змінами, і гостро сприймають свій стан. Тому добре, коли вони можуть урізноманітнити час і будні новими емоціями, зустрічами та спілкуванням, щоб відволіктися, відчути себе важливими членами суспільства, потрібними та цікавити для когось», – наголосила Світлана Павлишина.

Для людей, які перебувають у складних життєвих обставинах, і потребують сторонньої допомоги, неабияк важлива підтримка, співчуття та милосердя, проявлені на їх адресу.

«Вірю, що наш візит був корисним та добре вплинув на самопочуття мешканців такого затишного, на мій погляд, будинку», – зауважила Світлана Андріївна.

Поважаймо літніх людей та осіб із фізичними обмеженнями, і сприймаймо такими, якими вони є – особистостями із власним досвідом та винятковими життєвими історіями!

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт