Новини

Відновлюємо туристичний потенціал Поділля!

Культурна спадщина, яка має надію на порятунок та розвиток у вигляді цікавого та потужного туристичного об’єкту – Малієвецький маєток. Його історія та потенціал вражає вже не одне покоління.

Палац у Маліївцях (Малієвецький палац, Палац Орловських) розташований у селі Маліївці на Дунаєвеччині на скелястому березі річки Ушка (притока Ушиці), на території Малієвецького парку. Збудований в 1788 р. у стилі класицизму графом Яном Онуфрієм Орловським за участю архітектора Доменіко Мерліні, паркобудівничого родини Орловських Діонісія Мак-Клера і садівника Д. Клігера.

Нам небайдужа доля цього палацу, тому важливим завданням сьогодення для нашої команди є підтримувати та сприяти швидкій реставрації об’єкта і прилеглої території.

За підтримки депутата Хмельницької обласної ради Уляни Ткаченко волонтери громадської організації «Малієвецька спадщина», котрі прибирають малієвецький парк, отримали потужний промисловий подрібнювач гілок. Це незамінний матеріал у парку, який перетворює різане і зрізане гілля на мульчу – крупну тирсу, яка знадобиться для формування доріжок, усунення розповсюдження нетипових для парку рослин, оформлення рекреаційних зон.

Віримо, що доклавши зусилля, конкретними справами відновимо туристичний потенціал Поділля!

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт