Новини

Дитяча студія «Козаки Поділля» святкує своє 10-річчя!

Від їх творчих здібностей перехоплює подих, від щирих емоцій, які вони дарують, здається, танцює душа, від професійних рухів та задумів хочеться аплодувати, стоячи!

10 років виповнилося дитячій студії Академічного ансамблю пісні і танцю «Козаки Поділля» Хмельницької обласної філармонії. Цей молодий, але амбітний колектив неодноразово доводив, що юні «Козаки Поділля» здатні з гордістю представляти Хмельницьку область на найпрестижніших конкурсах України, виступати на різних фестивалях та вражати своїми талантами найвибагливішу публіку.

Святковий концерт, присвячений 10-річчю колективу, відвідала депутат Хмельницької обласної ради Світлана Павлишина. Від імені усієї команди «За конкретні справи» вона подякувала колективу за творчість, розвиток талановитого підростаючого покоління Хмельниччини та співпрацю, побажала подальших успіхів, підкорення зіркових вершин та процвітання креативній дитячій студії. Особлива вдячність керівнику дитячої студії Сергію Качуринцю за виховання молодих талантів Поділля.

  

Світлана Павлишина вручила подарунок від команди «За конкретні справи» керівнику колективу сертифікат на поїздку до берегів Чорноморського узбережжя влітку для усіх учасників ансамблю.

Сподіваємось, маленьким козачатам сподобається та запам’ятається цікава поїздка та подарує багато вражень!

Ми завжди підтримували ансамбль в будь-яких починаннях, раділи успіхам та сприяли їх творчим здібностям! Тож бажаємо подальшого процвітання та великих творчих здобутків!

З Днем народження, дитяча студіє Академічного ансамблю пісня і танцю «Козаки Поділля» Хмельницької обласної філармонії!

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт