Новини

Надання онкологічної допомоги жителям Хмельниччини

«Знаю, як важливо допомагати у складних життєвих обставинах. Особливо критично усвідомлюю допомогу, коли йдеться про онкологічні захворювання. Разом з командою завжди шукаємо шляхи вирішення, аби завадити поширенню страшної хвороби.

Висловлюю безмежну вдячність колективу Національного інституту раку на чолі з головним лікарем Безносенком Андрієм Петровичем. Він чітко та високопрофесійно виконує свою роботу, завжди щиро прагне прийти на допомогу нашій команді та вирішує багато питань наших виборців, професійно консультуючи, оперуючи та ретельно підбираючи лікування для продовження життя.

Рак не шкодує і не вибирає... Протягом 2020 року до нас щомісяця надходить багато нових звернень про допомогу зі страшним діагнозом – онкологія. Тенденція, на жаль, набирає обертів. Хмельничани не є винятком, як прикро б це не звучало... Серед них – діти!

Ми з командою «За конкретні справи» сподіваємось на подальшу плідну співпрацю з Національним інститутом раку та Хмельницьким обласним онкологічним диспансером. Вірю, що разом ми зможемо врятувати багато життів!» – наголосив народний депутат України Олександр Герега. 

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт