Новини

Робити добро і дарувати позитив – просто!

Дитяча радість, щирі усмішки і яскраві очі – це найкраща винагорода за нашу роботу та чітке розуміння того, що ми рухаємось в правильному напрямку!

24 лютого депутати Хмельницької обласної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Вадим Лозовий та Уляна Ткаченко долучились до благодійної допомоги спонсорів та передали дитячому будинку Хмельницької обласної ради все необхідне для активного розвитку та цікавого дозвілля дітей. А це – меблі, мультимедійні системи, ноутбуки, принтери, пральні машини, побутова техніка для кухні, текстильні матеріали, набори для творчості, солодощі та інше.

«Відвідавши заклад, була приємно вражена творчими здібностями та щирістю спілкування вихованців. Участь у Всеукраїнських конкурсах та фестивалях, творення різноманітних за складністю графічних малюнків, спортивні досягнення з вільної боротьби – і це далеко не весь список перемог особливих дітей. З сьогоднішнім візитом діти отримали багато приємних подарунків, які покращать умови їх перебування, навчання в закладі та ще більше розвиватимуть їх творчість і таланти. Пишаюся нашими талановитими подолянами, підтримую будь-які ідеї розвитку задля формування юних громадян», – зауважила Уляна Ткаченко.

Вкотре переконалися – дуже важливо, щоб діти, які позбавлені батьківської опіки, відчували любов і підтримку. Ми ніколи не стоїмо осторонь, а крокуючи напрямком конкретних справ, продовжуємо працювати!

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт