Новини

Городок отримав очікувану постанову Ради

Починаючи з 2018 року, після звернення жителів так званого в народі району Стара Гребля, де були дачні ділянки, щодо приєднання їх до міста Городок Хмельницької області, виборці відстоювали разом з народним обранцем Герегою Олександром Володимировичем, депутатами міськради ухвалення постанови «Про зміну і встановлення меж міста Городка Хмельницького району Хмельницької області».

До сьогоднішнього дня межі міста Городка не були встановлені та юридично закріплені. 10 років ситуація не дозволяла внести до складу території міста три мікрорайони індивідуальної житлової забудови, а громадяни не мали можливості оформити право власності на належне їм нерухоме майно, що створювало соціальну напругу. Цього року Городоцька міська рада звернулась з листом та відповідним пакетом документів (з врахуванням формування вже нових районів Хмельницької області) до народного депутата України Олександра Гереги, про допомогу у вирішенні наболілої проблеми Городоцької ОТГ та посприяти повторному внесенню Кабінетом Міністрів України відповідного проєкту Постанови для належної підготовки до розгляду на пленарному засіданні Верховної Ради України.

В свою чергу, не зволікаючи ні дня, Олександр Герега звернувся з проханням до Голови парламенту Дмитра Разумкова, сприяти у внесенні і розгляді цього питання під час IV сесії Верховної Ради України 9 скликання.

Як відомо, площа Городка становила 1657,5 гектара земель. Проєктом акту збільшено територію міста на 474,61 гектара земель, у тому числі, за рахунок 470,64 гектара земель, що перебувають у віданні Городоцької міської ради, і 3,97 гектара земель – Бедриковецької сільської ради Хмельницького району Хмельницької області. Після внесення змін згідно з проєктом землеустрою загальна площа території міста Городка Хмельницького району Хмельницької області становитиме 2132,11 гектара.

Це рішення дозволить почати нову сторінку в історії Городка, розвивати місто та втілювати амбіційні проєкти, в тому числі ті, що команда «За конкретні справи» представила в планах розвитку міста: IQ-офіс, дитячий садок, скейт-парк та інші об’єкти, завдяки яким Городок отримає новий подих та які покращать життя кожного мешканця.

Автори: Григор’єва О.О., Нескромнюк Л.Ю.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт