Новини

ВК "Епіцентр-Подоляни" з Городка вийшла у 1/4 фіналу єврокубку

8-9 грудня у м. Городок Хмельницької області у спортивному комплексі «Епіцентр» відбулася подія міжнародного масштабу  матчі 1/8 та 1/4 фіналу Кубка Виклику 2020-2021.

Європейська федерація волейболу у зв’язку з пандемією коронавірусу вирішила змінити формат турніру та зібрати чотири команди в одному місті і за два дні провести матчі 1/8 фіналу та 1/4 фіналу.

Усі команди показали неймовірний рівень підготовки та гарну гру. Особливо цікаво було спостерігати за міжнародним дебютом Волейбольного клубу «Епіцентр-Подоляни», які змагалися з естонською командою «Сааремаа», перемогли, та вийшли у 1/4.

В СК «Епіцентр» також відбулося ще одне протистояння 1/8 фіналу – португальський «Спортинг» зустрівся з чеською «Прагою», у якій вже другий сезон поспіль виступає український зв’язуючий Іван Плясецький, але він так і не з'явився на майданчику. Празькі «Леви» діяли дуже впевнено і без особливих проблем довели справу до перемоги 15:25. Таким чином, чеський клуб першим вийшов до 1/4 фіналу Кубку Виклику.

  

Переможці двох матчів 10 грудня поборються за вихід до півфіналу Кубку Виклику.

«Мені, як віце-президенту Федерації волейболу України приємно, що такі масштабні спортивні події проходять в Україні. Це показник високого рівня організації таких змагань в нашій країні та відзнака нашої роботи. Україна – вперед!», –  наголосив народний депутат України Олександр Герега.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт