Новини

Україна прийматиме чоловічий Євроволей-2023!

«Фінал чоловічого чемпіонату Європи з волейболу 2023 року пройде в Україні! Для мене, як для першого віце-президента Федерації волейболу України, ця новина – привід неймовірної гордості за нашу країну!

Нещодавно президент Європейської конфедерації волейболу Олександр Борічіч відвідав Суперкубок України, що проходив у спортивному комплексі «Епіцентр» у моєму рідному Городку. Саме там народилася ідея відправити до ЄКВ офіційні заявки на проведення в Україні фінальних раундів жіночої «Золотої Євроліги-2021» та чоловічого Євроволей-2023.

Тішить, що ми так швидко отримали схвальну відповідь.

Пишаюся нашою Федерацією, спортсменами, та всіма, хто причетний до організації цього грандіозного волейбольного свята, бо ця подія – результат та показник років нашої спільної роботи над розвитком спорту в Україні!» – наголосив народний депутат України Олександр Герега.

Таким чином, Україна отримала право увійти до складу чотирьох країн, кому буде довірено проведення одного з групових етапів фінального раунду чоловічого чемпіонату Європи 2023 року! Що й казати, подія для вітчизняного волейболу – історична та видатна. Відповідно, керівництво ФВУ плекає надію, що цей грандіозний континентальний форум відбудеться на новій – яскравій та сучасній арені, побудованій спільними зусиллями держави та спонсорів, і яка стане справжньою спортивною інфраструктурною «перлиною» всієї нашої країни.  

  

Джерело: http://www.fvu.in.ua/

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт