Новини

Вибори 2020 на Хмельниччині відбулися

25 жовтня відбулися вибори до місцевих органів влади. Хмельниччина не виняток. Мешканці області обирали депутатів сільських, селищних, районних, міських та обласної рад, а також голів громад в тому числі і від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ».

Поки ще рахують голоси, але деякі кандидати вже достроково оголосили про свою перемогу, приймають вітання.

Новим головою Городоцької міської ОТГ обрана Неоніла В'ячеславівна Андрійчук:

«Дякую кожному, хто підтримав нашу команду, хто взяв участь у голосуванні, хто з повагою та відповідальністю поставився до долі нашої рідної Городоччини! З вдячністю звертаюся до тих, хто розділяє цінності нашої команди, погляди та плани щодо розвитку нашого краю. Усім моїм колегам міцно тисну руку! Ви – надійні друзі та міцний фундамент наших конкретних справ! Я знаю, що разом із вами та підтримкою громади ми реалізуємо все задумане. Працюємо на благо Городоччини!».

Про свою перемогу оголосила Веліна Владиславівна Заяць з нагоди обрання на посаду голови Дунаєвецької об'єднаної територіальної громади:

«Щиро дякую за довіру! 48% – чудовий результат! Продовжуємо разом розбудовувати нашу громаду!».

Олександр Володимирович Собань обраний на посаду голови Чемеровецької селищної об’єднаної територіальної громади:

«Шановні земляки! 25 жовтня ми з вами гідно пройшли випробування на нашу згуртованість, одностайність думки та голосу! Підтвердженням того став результат вашого голосування. Вважаю, що це наша спільна перемога. Це успіх нашої команди, усієї когорти однодумців, котрі глибоко переконані у необхідності подальшого перспективного розвитку! Я щиро дякую всім та особисто кожному з вас за підтримку та довіру! Разом, спільними зусиллями творитимемо майбутнє Чемеровеччини!».

Центральна виборча комісія України, опираючись на дані від територіальних виборчих комісій, оприлюднила зведену інформацію про кількість виборців, які отримали бюлетені на виборчих дільницях на місцевих виборах 25 жовтня.

Отож, згідно з цифрами, які наводить ЦВК, явка на виборах загалом по Україні становить 36,88%. Хмельницька область за явкою виборців посідає сьоме місце в Україні.

На Хмельниччині проголосували на виборах, згідно з даними ЦВК, 40,71% виборців, серед яких однодумці партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», волонтери, які всі 5 років з дня її створення підтримували всі починання партійців.

Лідер політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Олександр Володимирович Герега:

«Дякуємо кожному виборцю, хто з відповідальністю та повагою поставився до долі нашої області, хто віддав голос за нашу команду, хто разом з нами розділяє наші погляди та цінності!

Також хочемо висловити окрему вдячність тим, хто повірив та підтримав кандидатів від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» на посаду голів місцевих та селищних рад! Це найбільший результат серед голів, які висувались від партій по області! І це великий стимул продовжувати працювати на благо рідного краю та реалізовувати ще більше наших планів та проєктів!

З новими силами ми продовжуємо робити конкретні справи для процвітання рідної Хмельниччини!».

  

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт