Новини

Відкриття сучасного футбольного поля для молоді в Шепетівці

22 жовтня у Шепетівці на проспекті Миру, 12 тамтешній старий стадіон отримав нове життя: на його місці відкрився сучасний спортивний майданчик європейського зразка зі штучним покриттям. Така подія зібрала маленьких любителів футболу, а також мешканців міста.

Урочисте відкриття нового спортивного міні-стадіону відбулося за участі Віце-президента Української асоціації футболу Вадима Костюченка, народного депутата України Олександра Гереги та кандидата на посаду міського голови Шепетівки Світлани Павлишиної.

Раніше тут був занедбаний майданчик, нині – сучасне футбольне поле.

Першим привітав шепетівчан Віце-президент УАФ: «Шановні майбутні чемпіони та містяни, приємно бути сьогодні на відкритті такого об’єкта. Особисто хотів передати вітання від Президента УАФ Андрія Павелка, від головного тренера команди України Андрія Шевченка. Впевнений, що така подія – відкриття сучасного майданчика, сприятиме розвитку спорту в місті серед дітей. Подібні майданчики відкриваються у Німеччині, Іспанії, Італії, Франції, і сьогодні – у Шепетівці. Чудово, що в Шепетівці є потужна команда «За конкретні справи», яка розвиває спорт у регіоні та дбає про майбутнє наших дітей.

  

«Ми маємо створити можливості для молоді займатися спортом та вести здоровий спосіб життя. Вірю, що представник нашої потужної команди «За конкретні справи» Світлана Павлишина перетворить Шепетівку на центр розвитку спортивних талантів!

 

Конкретними справами, разом з нашою командою, доводимо, що немає нічого неможливого, якщо на меті – здоров'я та розвиток дітей Хмельниччини та всієї України!» – наголосив народний депутат України Олександр Володимирович Герега.

Всі міські навчальні та спортивні заклади, а також школи Шепетівського району отримали від Української асоціації футболу спортивний інвентар та методичні матеріали, як виховувати майбутніх чемпіонів України.

«Ми надаємо все необхідне, щоб діти з раннього віку грали у футбол. Методичні матеріали для того, щоб вчителі у школах могли розібратися і починали грати та перемагати», – додав Вадим Костюченко.

  

Вчителі фізкультури та тренери щиро подякували за таке важливе поповнення спортивної матеріальної бази.

  

Найбільше відкриттю раділи хлопці із будинків, що розташовані по-сусідству із футбольним полем. «Це – просто бомба! Добре буде грати у футбол!» – радісно коментували діти.

Олександр Герега зауважив про важливість розвитку спорту у навчальних закладах: «У Шепетівці відкриваються два майданчики. І кожний із них отримає сувенірний м’яч із підписами всіх гравців збірної України. Всі школи, які сьогодні отримали спортивний інвентар від УАФ, також отримують такі сувенірні м’ячі. Вони стануть гарною згадкою про сьогоднішню подію та надихатимуть юних спортсменів досягати висот у заняттях спортом».

Після урочистого відкриття на полі відбулася футбольна гра серед місцевих дорослих команд.

  

Джерело: https://denzadnem.com.ua/

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт