Новини

Важлива умова – прозоре та чесне ведення виборчої кампанії

«Важливою умовою для нашоії команди є прозоре та чесне ведення усього процесу виборчої кампанії. Саме тому була рада вітати представників Бюро демократичних інститутів та прав людини головного інституту ОБСЄ Мrs. Mary та Mr. Zbigniew, що спостерігають за дотриманням усіх законодавчих норм та зобов’язань згідно Закону України та даних обіцянок на міжнародній арені.

В ході нашого спілкування розглянули особливості нового законодавства, його сильні та слабкі сторони. Мною було визначено головні шляхи нашої політичної сили у комунікації з виборцями, висвітлення медійної частини виборів, кадрового та фінансового забезпечення, а також порушення, із якими довелося зіткнутися в ході кампаніі.

Враховуючи досвід попередніх виборчих років, а також заручившись підтримкою усіх представницьких органів щодо контролю та якості проведення дня виборів, сподіваюсь на досконалий та чесний результат» –  наголосила Уляна Ткаченко, кандидат в депутати Хмельницької обласної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ».

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт