Новини

Подяка за підтримку від Антоніни Манзюк

«Шановний Олександре Володимировичу!

Від усього серця я із донечкою дякую Вам за підтримку та надану можливість розпочати перший етап у лікуванні плечового суглобу. Поки інші думають, Ви дійсно робите конкретні справи.

Як і для кожної мами, для мене найбільш важливим є здоров'я моєї доньки. Самотужки мені не вдалося б стільки зробити і за такий час поставити Віку на ноги. Під час аварії вона залишилася жива – і це велике диво. ЇЇ слова у ту мить: "Я хочу жити!". Травмоване плече, втрата зору, пошкодженні внутрішні органи, поламані ребра, про моральну сторону навіть не потрібно говорити, сотні крапельниць та уколів, мільйони пігулок, нестерпний біль – не описати весь той жах, який ми пережили. Найважчим для нас у той момент здавалося те, що ми залишилися самі із своїм болем.

Але сьогодні я можу сказати, що ми не самі: потужна людська любов та чуйність були із нами. Люди з таким великим серцем, як у Вас, супроводжують нас у дорозі за зціленням Віки. Лікарі задоволені нашими результатами. Крок за кроком ми долаємо проблеми.

Наразі, дякуючи Вам, ми можемо розпочати перший етап лікування на сьогодні: встановлення балонного експандера ділянки правого плечового суглобу (враховуючи експандер). Операція призначена на 7 листопада 2020 р. Наступний етап буде залежати від реакції організму дитини який також не менш вартує, а далі реабілітація, корекція лицевих м'язів, носових хрящів й подальші коректування наслідків страшнючої аварії...

Із сльозами радості та словами вдячності Вам, небайдужі люди, за допомогу народному депутату України Олександру Володимировичу Герезі, Галині Федорівні Герезі, депутату Хмельницької обласної ради Уляні Ткаченко.

У світі все ж таки добра більше! Безмежно вдячна з донькою за допомогу, підтримку! Бережи Вас усіх та Ваші родини Бог!»

Антоніна Манзюк, м. Хмельницький

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт