Новини

Світлана Лукомська – фахівець у сфері соцзахисту населення

Розуміння та допомога в конкретних потребах кожної людини – це те, що зараз вкрай необхідно. 

Головною метою для Світлани Іванівни Лукомської, як депутата Хмельницької обласної ради, є: забезпечити соціальний захист громадян на регіональному та місцевому рівнях, допомогти усунути системні проблеми у наданні соціальних послуг та забезпечити більш ефективне надходження й використання бюджетних ресурсів в об’єднані територіальні громади.

Світлана Лукомська має величезний досвід у роботі з різними верствами населення, добре розуміє їхні потреби.

Проведення активних зустрічей, конструктивних бесід, вирішення «гарячих» питань потребує чимало часу та сил. Проте для жінок команди «За конкретні справи» це слугує лише мотивацією для досягнення високих та якісних результатів.

  

«Проблеми подолян потрібно вирішувати системно. На рівні забезпечення людей робочими місцями з адекватною заробітною платою, адресною допомогою соціально вразливих верств населення та покращенням соціально-побутових умов кожного з громадян. Для цього на обласному рівні має бути створений запит на вирішення таких питань. З тісною взаємодією депутатів обласної ради з громадами, які прагнуть покращувати надання соціальних послуг і впроваджувати діючі моделі соціального захисту», – зазначила Світлана Лукомська.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт