Новини

Створюємо нові робочі місця на Хмельниччині!

Це завдання № 1 для команди політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ». Тільки об’єднавши зусилля суспільства, бізнесу та влади можна відновити економічне зростання Хмельниччини. І ми це довели в Хмельницькій області, де відкриваються нові виробництва, освоюються нові робочі місця.

Завершено будівництво нового маршрутного елеватору на Закупнянському ХПП на Чемеровеччині. Оновлена потужність стала найбільшим елеваторним хабом на теренах Хмельницької області.

Після введення в експлуатацію додаткової виробничої черги на Закупнянському ХПП сумарні потужності підприємства зі зберігання зерна зростуть утричі — до 305 тис. т. Наявність чотирьох сучасних сушарок забезпечить сушіння майже 8000 т кукурудзи на добу.

Як зазначив народний депутат України Олександр Герега, кілька років тому агрохолдинг розпочав масштабну розбудову сучасних маршрутних елеваторних комплексів на Хмельниччині. Торік тут завершився перший етап реконструкції, в результаті якого підприємство виросло на 60 тис. т, а зараз — побудували поруч із діючим ще один сучасний зерновий комплекс.

«Поява великого агропромислового об'єкту стане поштовхом для інвестицій та розвитку виробництва в регіоні. Ми вклали значні інвестиції в розбудову інфраструктури на аграрному ринку. Зокрема, понад 390 млн грн складають інвестиції в розбудову Закупнянського ХПП. Попереду – будівництво елеваторів-стотисячників у Полонному й Антонінах», – наголосив Олександр Герега.

  

Збудовані за останній рік потужності розраховані на 200 тис. т зберігання зерна (16 силосів та 6 хоперів), мають 2 лінії прийому та 2 окремі залізничні колії для маршрутного відвантаження зерна. 2 сушарки здійснюватимуть сушіння 4000 т кукурудзи на добу.

Завдяки підведеним залізничним коліям підприємство зможе формувати та здійснювати відвантаження одразу здвоєних партій зерна – 54+54 вагони. Враховуючи відстань у 650 км до порту, це дуже цікавий варіант для аграріїв.

У 2020/2021 МР на нових елеваторах «Епіцентр Агро», що здійснюють прийом і доробку зерна сторонніх поклажодавців, діють спеціальні умови для фермерів: послуга елеватора, а саме приймання зерна, коштує для них менше 1 грн/т.

  

Також командою «За конкретні справи» будується сучасний IQ-центр у Городку, який створить нові можливості для молоді. Незабаром у місті з'явиться цех з переробки сільськогосподарської продукції.

В м. Хмельницький почав працювати «Аеропорт Хмельницький» та готується подовження його злітної смуги на 500 метрів.

Сьогодні, коли бізнес потребує підтримки та нових ідей, як ніколи важливо мати у владі людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і втілювати їх в життя.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт