Новини

Визначилися з кандидатами до Хмельницької ОТГ

Вчора, 24 вересня 2020 року, в Хмельницькій міській організації ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» на конференції визначилися з кандидатами в депутати Хмельницької міської територіальної громади.

Одноголосно партійці проголосували за висунення по всіх виборчих округах – загалом 42 кандидати від політичної сили. Окрім того, боротися за посаду Хмельницького міського голови від партії буде депутат міськради, підприємець, благодійник і член політсили – Анатолій Собко.

За словами присутніх, міська команда поповнилася новими, амбітними та цілеспрямованими професіоналами з різних сфер діяльності. Кожен знає як вирішувати проблеми і має досвід конкретних справ.

Привітали партійців депутат обласної ради і керівник фракції в Хмельницькій обласної раді ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Вадим Лозовий та депутат обласної ради від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», керівник депутатської групи «Хмельниччина інвестиційна» Уляна Ткаченко.

«З дружною командою «конкретних справ» ми зможемо працювати на всю велику громаду Хмельницького – міста і сіл, які ввійшли до її складу – переконаний Анатолій Собко. – Партійці за п'ять років довели жителям області, що краще життя можливе уже сьогодні. У цьому зможуть переконатися й жителі Хмельницької ОТГ».

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт