Новини

5 років каденції фракції у Хмельницькій обласній раді

Вчора, 24 вересня 2020 року, відбулося пленарне засідання тридцять четвертої сесії облради, яке ми вважаємо фінальним цієї каденції. Менш ніж за дві години було прийнято 42 рішення з різних сфер життєдіяльності краю, також встигли зареєструвати найактуальніші запити щодо проблематики в районах у різних галузях.

Найбільша фракція політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» гідно, відповідально та чітко відпрацювала 5 років на Хмельниччині. Дякуємо виборцям, депутатській команді професіоналів за підтримку, розуміння та співпрацю!

«Фракція «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» залишила гарний слід в історії. Наші депутати працювали над відновленням аеропорту, будівництвом музичного училища та обласної дитячої лікарні, реконструкцією кардіоцентру, проведенням водогонів для забезпечення якісною питною водою жителів навіть найвіддаленіших громад області, реставрацією пам’яток історії та архітектури нашого краю, – підсумувала наприкінці засідання Ткаченко Уляна – депутат обласної ради. Підтримували прогресивні проєкти, в першу чергу, для дітей і молоді, розвитку спорту, інші, працювали на благо Хмельниччини та об’єднувались, незважаючи на політичні переконання та особисті амбіції, у прагненнях та діях заради сьогодення та майбутнього».

  

Джерело: https://km-oblrada.gov.ua/

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт