Новини

Новий волейбольний етап у Городку

Волейбольна команда «Епіцентр-Подоляни» з міста Городок Хмельницької області перемогла в Першій лізі України 2019–2020 та зіграє у Суперлізі України в сезоні 2020–2021.

Команда є вихованцями спорткомплексу «Епіцентр» у місті Городок. За три роки команда, яка була створена у 2018 році з ініціативи місцевих ентузіастів волейболу, вирвалася спочатку в Другу лігу Всеукраїнського чемпіонату, а за рік стала чемпіоном Першої ліги, не програвши жодного матчу. У жовтні 2020 року Городок прийматиме суперлігу «Фінал чотирьох».

«Наразі в спорткомплексі тривають підготовчі ремонтні роботи – замінено покрівлю, відремонтовано бокові панелі, інженерні мережі та системи, найголовніше встановлено сучасну амортизаційну систему підлоги та покладено італійську паркетну дошку, аналогів якій немає в спортивних залах України. Зверху буде облаштовано сучасне професійне волейбольне покриття Taraflex Evolution, – розповів директор спортивного комплексу «Епіцентр» у Городку Валерій Парамей. Це дасть змогу Городку приймати та організовувати змагання міжнародного рівня».

Відеосюжет: Перший Подільський

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт