Новини

Сучасні апарати ШВЛ для Городоцької і Дунаєвецької ЦРЛ

В п’ятницю, 31 липня, представники громадської організації «За конкретні справи» за сприяння Олександра та Галини Герег, компанії «Епіцентр К» передали один із найсучасніших апаратів штучної вентиляції легень Oricare V8600 американського виробництва Городоцькій ЦРЛ.

Дане медичне обладнання дозволить рятувати життя складних пацієнтів, хворих не лише на коронавірус.

Городоцькі медики зауважили, що такий аппарат для лікарні дуже важливий, бо медичне обладнання такого рівня не мали. Цей реанімаційний апарат може працювати безперервно протягом 24 годин.

І саме завдяки постійній турботі народного депутата України Олександра Гереги про медиків та мешканців Хмельниччини, є надія, що ми подолаємо пандемію коронавірусу з найменшими втратами.

Володимир Поворозник, депутат Хмельницької обласної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», подякував медичним працівникам за їх нелегку роботу, та зауважив, що краще, щоб апарат штучної вентиляції легень був у резерві і не знадобився, але щоб кожен лікар і пацієнт повинен знати, що Городоцька лікарня оснащена таким сучасним реанімаційним обладнанням.

  

Представник Оперативного штабу по боротьбі з коронавірусом у Хмельницькій області, депутат Хмельницької обласної ради від політичної партії "ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ" Уляна Ткаченко передала до Дунаєвецької ЦРЛ новий апарат штучної вентиляції легенів Oricare V8600.

Автор: Олена Матвєйцева

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт