Новини

Український жіночий конгрес. Нова реальність – нові можливості

Представниці політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» постійно беруть участь у соціально-економічних всеукраїнських заходах, ділячись та переймаючи досвід колег.

Так, 23 липня Уляна Ткаченко, депутат Хмельницької обласної ради, була спікером на Українському жіночому конгресі (ONLINE), основною темою якого було «Ефективне лідерство у боротьбі з пандемією».

Нова реальність створює нові можливості. 2020 рік поставив перед людьми великий виклик, пов'язаний з COVID-19, однак, це не причина, щоб відступати. Навпаки, заходи введені у зв’язку з пандемією, по-різному вплинули на різні групи жінок та чоловіків, що принесло нові виклики та потребу давати на це адекватну відповідь. І про це варто говорити.

Під час дискусії Уляна Ткаченко розповіла про роботу Антикризового штабу по боротьбі з пандемією COVID-19 на Хмельниччині та наголосила на глобальних та локальних наслідках, з якими команда продовжує боротись, забезпечуючи лікарні, амбулаторії та ФАПи необхідними матеріалами та обладнанням.

«Взяла участь у Українському жіночому конгресі з тематики жіноцтва та лідерства у період пандемії коронавірусної хвороби Covid-19. Поділилася власним досвідом та переконалася вкотре: жінка – велика сила! Дякую колегам за цікаву об’єднуючу платформу!», – наголосила Уляна Ткаченко.

  

Український Жіночий Конгрес є постійно діючою публічною платформою, яка формує порядок денний з ґендерної політики для Верховної Ради України, Уряду, місцевих громад, приватного та громадського секторів та медіа-спільноти.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт