Новини

Допомагають залишатися здоровими і життєрадісними

18 червня, напередодні Дня медичного працівника, депутат Хмельницької обласної ради Ткаченко Уляна Юріївна завітала до медичного персоналу Чемеровецької центральної районної лікарні та Центру ПМСД, щоб привітати з професійним святом та подякувати за професіоналізм, терпіння, жертовність у повсякденній боротьбі за життя і здоров’я людини, особливо в період пандемії коронавірусу.

Уляна Юріївна разом з Дунаєвецьким міським головою Заяць Веліною Владиславівною привітали медиків Дунаєвеччини зі святом та передали слова вітання від народного депутата України Гереги О.В. та побажали міцного здоров’я і благополуччя: «Нехай збудуться всі Ваші задуми, а віра і оптимізм завжди залишаються з Вами!».

З професійним святом медичних працівників Городоччини привітали депутат Хмельницької обласної ради Володимир Поворозник, голова районної організації політичної партії «За конкретні справи» Вадим Якубовський та Олена Матвєйцева. Володимир Поворозник побажав усім міцного здоров’я та натхнення в нелегкій праці, передав вітання від народного обранця, громадської організації «За конкретні справи» та акцентував увагу на тому, що для Олександра Володимировича пріоритетними завданнями були й залишаються розвиток і покращення медичної галузі.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт