Новини

Президент України Володимир Зеленський на Хмельниччині

Вчора, 3 червня, у межах робочої поїздки до Хмельницької області Президент України Зеленський Володимир Олександрович обговорив з представниками місцевого бізнесу нагальні проблеми, які гальмують розвиток різних сфер економіки регіону.

Підприємці розповіли Президентові про основні проблеми, з якими стикаються у своїй діяльності. Зокрема, вказували на труднощі з отриманням спецдозволів на користування надрами, підключенням до електромереж. Представники бізнесу закликали налагодити механізми кредитування за доступними ставками для експортерів.

Крім того, підприємці виступали за зменшення мит на імпорт сировини для виготовлення продукції на території України та допомогу у просуванні українського експорту і представленні вітчизняної продукції на світовому ринку.

Президент України повідомив, що незабаром буде призначений віце-прем’єр-міністр з питань промисловості та оборонно-промислового комплексу, який займатиметься проблемами бізнесу.

Працюючи у напрямку соціальної відповідальності компанії «Епіцентр Агро», депутат Хмельницької обласної ради Ткаченко Уляна Юріївна разом з Гончаровим Володимиром Валентиновичем, заступником генерального директора компанії ТОВ «Епіцентр К», взяли участь у зустрічі бізнесу з Президентом України Зеленським В. О.

«Економіка Хмельниччини, як і України загалом, сьогодні потребує підтримки влади. Про це сьогодні на нараді говорили усі підприємці. Кожен мав змогу поділитися своїм баченням покращення ситуації. За словами Президента України – у реаліях сьогодення влада зобов’язана підтримувати бізнес. Тому сподіваємося, що розмовою справи не закінчаться, а продовжаться співпрацею, яка, перш за все, буде корисною реальністю для Хмельницького краю», – наголосила Уляна Юріївна.

  

Джерело: https://www.president.gov.ua/

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт