Новини

Понад 500 нових робочих місць у першому IQ офісі на Хмельниччині

Збувається мрія городоччан, про яку вони неодноразово казали на зустрічах з народним депутатом України Олександром Герегою, – створення нових робочих місць у нашому маленькому містечку. Адже забезпечення роботою жителів Городоччини та навколишніх районів є чи не найактуальнішою проблемою сьогодення, особливо зважаючи на рівень безробіття через карантин. Нові робочі місця – це запорука розвитку міста, його економічного зростання та добробуту кожного мешканця.

За підтримки нашого земляка Олександра Гереги розпочалась реалізація масштабного проєкту будівництво IQ офісу на базі колишнього адміністративного приміщення верстатобудівного заводу у м. Городок Хмельницької області. Завдяки його реалізації буде створено понад 500 нових робочих місць.

«Майбутнє України за талановитою, креативною та успішною молоддю, впевнений народний депутат Олександр Герега. А сфера інформаційних технологій сьогодні є найбільш перспективною та забезпечує чималі надходження до бюджету України. До того ж, професії програміста та працівника сфери реклами є найбільш затребуваними в Україні».

Для розвитку Городоччини та створення нових робочих місць компанія «Епіцентр К» викупила аварійне приміщення заводу та приступило до його капітального ремонту. Замість напівзруйнованого приміщення при в'їзді в Городок буде створено сучасний, перспективний об'єкт, який стане не лише окрасою Городоччини, а й усієї Хмельницької області.

IQ офіс стане креативним простором талантів та стартапів у складі екосистеми «Епіцентр». Тут планується відкриття IT Hub, контакт-центру групи компаній «Епіцентр», Digital Innovation Hub та центру Business Data Analytics.

«Це буде сучасна споруда із зонами відпочинку, конференц-залами, тренінговими класами та кав'ярнями, розповідає народний депутат Олександр Герега. IT-спеціалісти працюватимуть у прекрасних умовах: в IQ офісі будуть просторі зони open space з декількома окремими кабінетами, креативні зони релаксу з рослинами, які не лише створюватимуть затишок, а й збагачуватимуть повітря киснем. В приміщенні буде встановлена сучасна система кондиціонування та повітрообміну, а також ліфти».

За словами Олександра Гереги, це буде надсучасний простір для створення нових ідей, а молодь нашого краю матиме змогу працювати в команді талановитих стартаперів та розробників унікальних програмних продуктів!

Автор: Олена Матвєйцева

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт