Новини

Оперативний штаб не припиняє надавати допомогу Хмельниччині

Для медиків немає вихідних і святкових днів, вони працюють щодня. Саме вони першими зустрічають і допомагають хворим на коронавірус. І тому наш оперативний штаб по боротьбі з коронавірусом у Хмельницькій області не припиняє надавати допомогу Хмельниччині.

Так, Віньковецькі й Деражнянські медзаклади, Красилівська ЦРЛ та центр первинної медико-санітарної допомоги отримали сотні масок та захисні комбінезони. З таким захистом медпрацівники можуть працювати спокійно.

Лікар Красилівської ЦРЛ Сергій Качан висловив щиру вдячність від імені всього колективу медичних працівників: «Дякуємо, що ставитеся з розумінням в такий складний та нестабільний час і надаєте необхідну допомогу! Це не просто забезпечення лікарів засобами індивідуального захисту, а й така важлива підтримка, яка допомагає зрозуміти, що наша праця є дійсно потрібною та цінною. Нехай Бог благословляє Вас у всіх Ваших справах!».

Вже наступного дня обласний штаб оперативно працює з медичними закладами Теофіпольщини. Так, працівники ПМСД отримали 500 захисних медичних масок і 25 комбінезонів.

  

Теофіпольська центральна районна лікарня з 4 травня оснащена якісним інфузійним насосом для тривалої і короткочасної інфузійної терапії пацієнтів. Забезпечує точне, безпечне, дозоване, контрольоване введення лікарських препаратів і розчинів пацієнтові.

Оперативний штаб щодня передає медзакладам Хмельниччини необхідне обладнання та засоби особистого захисту для лікарів.

  

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт