Новини

Хмельниччина готова до боротьби з коронавірусом!

Оперативний штаб із боротьби з коронавірусом у Хмельницькій області систематично забезпечує медичні заклади необхідним обладнанням та медикаментами. Так, чергова поставка захисних масок у кількості 100 000 шт. прибула до області.

Основними помічниками у цьому стали засновники соціально-відповідальної компанії «Епіцентр К» Олександр та Галина Гереги, які відгукнулися першими на ініціативу Президента України Зеленського В. О.

14 квітня компанія «Епіцентр К» разом з командою «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» надала чергову партію чергової надважливої допомоги від компанії «Епіцентр К» інфекційному відділенню Дунаєвецької ЦРЛ, капітальний ремонт якого був проведений завдяки народному обранцю Герезі О. В. заздалегідь до пандемії.

15 квітня депутатами від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» разом з «Епіцентр К» передали від Олександра та Галини Герег засоби захисту та інший інвентар для працівників комунального некомерційного підприємства «Дитячий медичний центр» Кам’янець-Подільської міської ради на суму понад 20 тис. грн.

Для боротьби з коронавірусом було надано: контейнери для утилізації використаних спецзасобів, антисептики для рук, дозатори, респіратори різного ступеня захисту, миючі засоби, взуття для персоналу, відра з кришками, розпилювачі пневматичні тощо.

Автор відеосюжету: Ю. Кучер, Перший Подільський

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт