Новини

Заспокоїти та вберегти: громади отримали засоби захисту

«Сьогодні, як ніколи, потрібна підтримка один одного та єднання проти епідемії. Нестача медичних захисних масок, засобів дезінфекції – це те, що ми наразі маємо. Окрім участі у антивірусному штабі при Хмельницькій обласній державній адміністрації та масштабної відповідальності компанії «Епіцентр», я особисто, як депутат обласної ради, підтримала медичних та соціальних працівників елементами захисту. Всім здоров’я!» – зауважила депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко.

«На прикладі нашого лідера – народного депутата України Гереги Олександра Володимировича – працівники Дунаєвецької громадської приймальні, зібравши кошти в сумі 16 тис. грн., закупили маски, рукавички та вирушили робити конкретні справи. Всі листоноші, завідуючі ФАПів отримали засоби для боротьби з вірусом. Дзвінки подяк лунають досі… А від міської ради самотні пенсіонери отримали продуктові набори. Будьмо всі здорові!» – наголосила голова Дунаєвецької міської ОТГ Веліна Заяць.

Представники Городоцької приймальні народного депутата України Олександра Володимировича Гереги в період пандемії з власної ініціативи і за свої кошти придбали товари побутової хімії та індивідуального захисту від вірусу та передали в будинок милосердя, що при Городоцькому католицькому костелі «Парафія Св. Станіслава єпископа і мученика».

Представники Чемеровецької приймальні народного депутата України також проявили ініціативу і за свої кошти придбали захисні маски для соціальних робітників, які безпосередньо контактують із людьми похилого віку: «В період пандемії СOVID-19 ми повинні підтримати один одного заради порятунку і захисту від вірусу».

Як відомо, в умовах карантину на Хмельниччині розпочав роботу оперативний штаб протидії коронавірусу. Як працює та які зобов'язання покладено – у сюжеті:

Відеосюжет: Перший Подільський

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт