Новини

Уляна Ткаченко: разом ми обов’язково впораємось!

«Шановні друзі, колеги, мешканці Хмельницької області, звертаюся саме до Вас! Сьогодні в Хмельницькій області створений оперативний штаб з протидії поширенню коронавірусу COVID-19. Громадська організація «За конкретні справи» разом з однопартійцями, 35-тисячним колективом ТОВ «Епіцентр К», всіма небайдужими людьми докладемо максимально зусиль для наповнення лікарень в нашій області! Ми ніколи не займалися популізмом, а робили конкретні справи.

Звертаємося до всіх критиків, зневірених людей, хто потерпає від цієї ситуації не поширювати негатив, а долучатись до однодумців і небайдужих, проявити свою турботу до ближнього та патріотизм конкретними діями, допомагати один одному не розповсюджувати паніку. Наша згуртованість нас врятує, незалежно від статусів, доходів, віросповідань, політичних вподобань!».

ТОВ «Епіцентр К» дбає про українців і завжди цим займався. Розуміємо, що вся країна стурбована. Безпека та спокій – головні речі, які сьогодні потрібні всім нам.

Мережа побутово-господарських магазинів ТОВ «Епіцентр К» спрямовує 1% від оберту на закупку медичного обладнання та засобів захисту.

Працюючи у штатному режимі, ми розраховуємо щомісяця направляти на допомогу українцям 40-50 млн. грн.

  

ТОВ «Епіцентр К» передасть 100 апаратів штучної вентиляції легенів лікарням України.

Мережа побутово-господарських магазинів продовжує виконувати соціальну місію та працювати, згідно із заявою Президента України Зеленського В. О. щодо необхідності безперебійної роботи аптек, АЗС, продуктових магазинів та магазинів побутових товарів.

Епіцентр – з вами! Разом ми обов’язково впораємось! Всім здоров’я та здорового глузду!».

Уляна Ткаченко,
депутат Хмельницької обласної ради
від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ»

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт