Новини

Потрібно багато і напружено працювати для людей

Звіт Федорова Олега Миколайовича,
депутата Городоцької міської ради VІІ скликання
від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ»
за 2017-2020 рр.

Моя діяльність, як депутата Городоцької міської ради, спрямована на захист інтересів громади, виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень, наданих мені чинним законодавством України.

НАПРЯМКИ ДІЯЛЬНОСТІ ДЕПУТАТА

І. Участь у засіданнях сесій Городоцької міської ради, фракцій та постійної комісії

З листопада 2017 року по лютий 2020 року прийняв участь в роботі сесій Городоцької міської ради, засідань фракції. Як голова Постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту безпосередньо ретельно вивчав усі питання та приймав активну участь у обговоренні питань, які виносились на розгляд сесій.

На сесіях особисто неодноразово подавав депутатські запити, що стосувалися актуальних проблем життєдіяльності виборчого округу, а саме:

  • проведення поточного ямкового ремонту дороги по вул. Індустріальна (виконано),
  • проведення ремонту системи водопостачання, заміна запірної арматури для покращення тиску в системі водопостачання (виконано),
  • відновлення пішохідних переходів на перехресті вулиць Індустріальна, Щорса (станом на лютий 2020 р. - не виконано),
  • поточний ремонт мереж вуличного освітлення (виконано).

У звітному періоді приділяв велику увагу громадській роботі в Городоцькій міській раді. Активно працював у складі комісій з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту, неодноразово був присутній під час засідань комісій з питань бюджету; гуманітарних питань.

ІІ. Допомога громадянам

Наступний напрямок моєї депутатської роботи пов’язаний з виборцями, територіальними громадами, органами місцевого самоврядування. Провів чотири зустрічі з жителями виборчого округу. Всього за звітний період було проведено 12 прийомів. На прийомах було розглянуто індивідуальні звернення, що стосувалися: житлових питань, вивезення побутових відходів, транспортного перевезення людей похилого віку, безперебійного водопостачання, якості питної води, відкриття аптечного пункту, встановлення банкомату, поточного та капітального ремонту доріг, встановлення пішохідних переходів тощо.

ІІІ. Громадська діяльність

Співпрацюю з громадськими організаціями, депутатами міської ради, керівниками структурних підрозділів міської ради. Як начальник відділу культури, національностей, релігій та туризму Городоцької міської ради робив все можливо для збереження та повноцінного фінансування закладів культури в промисловій зоні міста, де функціонують гуртки художньої самодіяльності, ансамблі, любительські об’єднання. Спільно з міським головою Підлісним В. В. ініціював за рахунок позабюджетних коштів капітальний ремонт та заміну аварійної системи опалення приміщень філіалів Городоцької ДМШ, Городоцької ДХШ, Городоцького міського Будинку культури, Городоцької центральної бібліотеки, що знаходяться на виборчому окрузі по пров. Молочноконсервний.

IV. Діти – наше майбутнє!

У своїй депутатській діяльності освітнім проблемам відвожу одне з чільних місць. Спільно з Хмельницькою обласною громадською організацією «За конкретні справи» кожного року забезпечуємо футбольними та волейбольними м’ячами Ліцей №2. Тримаю на контролі питання виділення коштів, які стосуються матеріально-технічного забезпечення ДЗО «Сонечко» та ліцею №2.

V. Залучення коштів з інших фінансових джерел

У звітному році, як депутат міської ради, разом з однопартійцями, вирішив питання щодо ямкового ремонту доріг та прилеглих територій у дворах, де знаходяться багатоквартирні будинки, а саме по вул. Індустріальна у проблемних зонах було вивезено та розгорнуто понад 100 тон щебеню.

VІ. Висвітлення депутатської діяльності

Про свою діяльність, як депутата Городоцької міської ради, висвітлював у ЗМІ, сайті «Наш Городок».

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт