Новини

Кушнір О.В.: конкретні справи на благо людям

До складу Городоцької міської ради 7-го скликання я був обраний депутатом від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ». З самого початку роботи депутатського корпусу у своїй діяльності керуюсь Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про звернення громадян», Регламентом роботи Городоцької міської ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутатів та ради.

Рішенням І сесії міської ради VIIскликання мене було призначено членом постійної комісії з питань бюджету. Одним із основних обов’язків своєї діяльності, як депутата міської ради, вважаю участь у засіданнях міської ради та роботу в постійній комісії, а тому на особистому та постійному контролі тримаю рішення міської ради з питань, що належать до повноважень комісії.

Як депутат міської ради, беру активну участь у здійсненні місцевого самоврядування, роблю все можливе, аби покращити життя соціальних верств і конкретних громадян. Моя депутатська діяльність з 2017 по лютий 2020 рр. була спрямована на захист інтересів громади с. Великий Карабчиїв, с. Грицьків, виконання доручень у межах депутатських повноважень.Впродовж звітного періоду підтримував постійний зв’язок із виборцями виборчого округу для вивчення громадської думки та потреб населення, прийом громадян проводиться кожної другої середи місяця.

За звітний період мною проведено 15 зустрічей з виборцями. Всього за звітний період до мене звернулося з усними зверненнями 37 громадян. Були розглянуті індивідуальні звернення, що стосувалися матеріальної допомоги, покращення житлових умов, забезпечення паливом, питань медичної допомоги, соціального захисту, працевлаштування. Особливу увагу приділив вирішенню земельних питань для жителів громади.

На жаль не все залежить від депутата міської ради. Одне коло питань вдається вирішувати відразу, інші потребують вивчення і залучення до їх виконання інших посадових осіб. Разом з тим, у міру своїх можливостей допомагаю особам з інвалідністю та малозабезпеченим категоріям населення. За допомогою залучених коштів інвесторів та виділених коштів з міського бюджету замінено водопровідну мережу понад 2,5 км.

Оцінювати мою роботу, як депутата Городоцької міської ради, будуть виборці. Язавжди готовий взяти участь у вирішенні проблемних питань не тільки жителів с. Великий Карабчиїв та с. Грицьків, а й всієї Городоцької об’єднаної територіальної громади.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт