Новини

Нові покрівлі на Хмельниччині милують око

Сьогодні стан житлового фонду у багатьох населених пунктах України досить сумний. Чимало багатоквартирних будинків зведені ще у середині минулого століття. Протягом десятків років у них не проводяться капітальні ремонти.

Упродовж останніх років великою проблемою для всіх районів Хмельниччині залишаються дахи будинків. Покрівлю періодично латають де- не- де, але старе рулонне та шиферне покриття уже вичерпало свій ресурс і знову має технічно незадовільний стан, що призводить до руйнування стін, штукатурки, розповсюдження грибкових бактерій при затіканні води, псування електропроводки через надмірну вологу, істотного зниження рівня комфортності перебування людей у будинках. Тож капітальний ремонт покрівлі конче необхідний, але фінансових можливостей завжди бракувало.

За клопотанням народного депутата України розпочалися капітальні ремонти дахів у м. Городок, якій найбільше постраждав під час негоди 2016 року.

Завдячуючи принциповій позиції Гереги Олександра Володимировича, команди «За конкретні справи», депутатів всіх рівнів перекрито багато житлових будинків, шкіл, дитячих садочків. Нові покрівлі милують око.

Як результат, сьогодні ми бачимо красиві перекриті покрівлі. Тепер ані дощ, ані сніг цим будівлям не страшні. А радість в очах мешканців будинків, дітей, батьків та педагогів в навчальних закладах – найкраща подяка за виконану роботу.

Освітня сфера завжди була пріоритетним напрямком роботи народного обранця. Життєздатність її розвитку підтримувалася депутатами Хмельницької обласної ради від партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», а також депутатами різних рівнів.

“Звісно, за рік, два усього, що хотілось би, що треба, –  не зробиш. Освітня галузь – не виняток. Але темп, який взяла команда «За конкретні справи», дозволяє вже сьогодні побачити виконане.

Разом із місцевою громадою відремонтували дахи у багатоповерхівках Городка та Красилова. А наприкінці 2019 року закінчили ремонт дахів 4-х будинків у Дунаївцях. Мешканці відремонтованих будинків провели зиму в теплі та затишку.

Але життя продовжується і виконання програми «Червоні дахи» також не зупиняється.

Автори: Григор’єва О.О., Нескромнюк Л.Ю.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт