Новини

Семінар у Комітеті – Зміни для ФОП у 2020 році

23 січня 2020 р. у Комітеті ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики пройшов семінар – «Зміни для ФОП у 2020 році: податки, РРО, ліміти та спрощене кредитування».

Помічник-консультант голови Комітету Гетманцева Д.О. Форсюк Віта Леонідівна надала повну інформацію щодо змін до ФОПів. Головний консультант секретаріату Комітету Клишта Ольга Анатоліївна також надала роз’яснення щодо лімітів.

Директори з різних направлень ТОВ «Епіцентр К» Коваленко Віталій Анатолійович, Шкаровський Олег Станіславович, Будніков Сергій Володимирович, які глибоко цікавляться цією проблемою, розглядають юридичну базу цього законопроєкту, а також помічники-консультанти народного депутата України Гереги О.В. Шоломіцький Сергій Якович, Григор’єва Ольга Олександрівна у жвавій дискусії обговорили різні нюанси цих змін. На прикладах з юридичної практики Віта Форсюк пояснила застосування статей закону.

Також присутніх зацікавив проєкт Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві №1210, який був прийнятий Верховною Радою України 16 січня 2020 р. у другому читанні і в цілому.

Народний депутат України Герега О.В. вніс до нього більше 70 поправок, 19 яких з яких були враховані.

Зараз цей законопроєкт готується на підпис.

Автори: Григор’єва О.О., Нескромнюк Л.Ю.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт