Новини

Юні вихованці у новому спортивному залі

На тлі сучасної невизначеності, обіцянок, лише конкретні справи можуть вселяти віру у завтрашній день жителям Дунаєвеччини.

В результаті клопітких, професійно виконаних робіт по реконструкції та капітальному ремонту, в запланований термін на території спорткомплексу міста Дунаївці, що на Хмельниччині, з’явився зал-красень європейського зразку для занять дзюдо та самбо, душова, кімната гігієни, побутова та тренерська кімнати, роздягальня.

Як логічний складник, у перелік дій політичної партії «За конкретні справи» та особисто народного депутата України Олександра Володимировича Гереги, за допомоги та підтримки якого тільки у минулому році були проведені роботи з монтажу покрівлі даху міського спорткомплексу «Колос», що зазнала значних пошкоджень внаслідок буревію, здано в експлуатацію, після капітального ремонту, ігрове футбольне поле (з автоматизованою системою поливу) та кімната для проживання спортсменів.

Юні вихованці секції дзюдо та самбо і їх батьки, фізкультурно-спортивне товариство громади щиро дякують Олександру Володимировичу. Людині, чия всебічна зацікавленість, рішучість та конструктивізм  у вирішенні соціальних (і не тільки) проблем з усвідомленням перспектив майбутнього у глобальному та національному вимірі дають надію на поліпшення доброту нашої громади та України в цілому.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт