Новини

В День Святого Миколая дітям Хмельниччини

Сьогодні вшановують Миколу Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує нам віру в здійснення найзаповітніших мрій та надихає на добро. День Святого Миколая є невід’ємною частиною української культури та історії. Нині традиція святкувати цей день відроджується по всій Україні, а дітлахи нетерпляче чекають подарунків 19 грудня.

Вже за незмінною традицією команда «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» привітала малечу Хмельниччини зі святом. Так, екіпажі з солодкими подарунками від народного депутата України Олександра Володимировича Гереги роз’їхались до діток Городоцького, Дунаєвецького, Чемеровецького і Ярмолинецького районів:

«Нехай чудо Святого Миколая не мине жодної домівки та наповнить особливою радістю серця всіх українських дітей!»

«Саме в день Святого Миколая-Чудотворця ти чуєш від дітей саме сокровенне для них – їхні мрії та сторіз про дива під подушкою! Ніщо не замінить живого спілкування з малечами!» – зауважила депутат Хмельницької обласної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Уляна Ткаченко.

    

Святкова атмосфера, багато посмішок та вражень – так проходило святкування у школах та дошкільних закладах. А дітлахи у відповідь передали слова подяки та вітання нашому депутату.

Також сьогодні діти з багатодітних малозабезпечених сімей Городоцького, Чемеровецького, Дунаєвецького та Ярмолинецького районів за сприяння Олександра Володимировича та Галини Федорівни Гереги отримали від Миколайчика поїздку до Києва на благодійний захід «Казкова країна», який має на меті створити справжнє свято чудес для дітей в День Святого Миколая, привернути увагу до проблем та захисту дітей з інвалідністю, дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей. «Казкова Країна» – це місце, де зберуться всі улюблені герої казок та мультиків, щоб познайомитись з дітками. Це місце розваг, розвитку та справжнього дива, про яке мріють діти і запам’ятають цей день на все життя.

  

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт