Новини

Урочистості з нагоди Дня ЗСУ та місцевого самоврядування

6 грудня в залі засідань Городоцької районної ради відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних сил України та Дня місцевого самоврядування. У заходах взяли участь: представники влади району та міста, працівники органів місцевого самоврядування, Городоцького районного військового комісаріату, представники установ, організацій району.

Голова районної організації політичної партії «За конкретні справи» Вадим Якубовський від імені народного депутата України Олександра Гереги з особливою пошаною висловив слова вдячності усім військовослужбовцям – хоробрим чоловікам і жінкам – та привітав їх з професійним святом: «Ви здійснюєте дуже важливу місію: захищаєте рідну землю, нашу незалежність та свободу. Тож у Ваш день зичу непереборної сили духу та Божого захисту!». Привітав представників місцевого самоврядування: «Ви обрали нелегку, але дуже потрібну професію – допомагати людям. Мудрих Вам рішень, миру, витримки, успіхів і особистого щастя! Хай грандіозні проекти, плани задля розбудови рідного краю стануть реальністю!»

В Ярмолинецькому районі за активну громадську діяльність, спрямовану на вирішення актуальних питань соціально-економічного, культурного розвитку територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування – в черговий раз відзначено депутата Ярмолинецької селищної ради, голову фракції ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Валентину Бакун почесною грамотою та грошовою премією.

  

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт