Новини

Комітет розглянув нові законопроєкти

26 листопада відбулося засідання Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, на якому розглядалися такі питання:

1. Проєкт Закону про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо удосконалення структури управління у сфері державної митної та податкової політики (реєстр. № 2318 від 28.10.2019 р., Кабінет Міністрів України).

Проєкт Закону про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законів України у зв'язку з проведенням адміністративної реформи (реєстр. № 2318-1 від 14.11.2019 р., н.д. Гетманцев Д.О. та група депутатів).

2. Проєкт Закону про внесення змін до розділу ХХ "Перехідні положення" Податкового кодексу України щодо створення умов для забезпечення виконання зобов'язань України з відокремлення діяльності з транспортування природного газу за Протоколом про приєднання України до Договору про заснування Енергетичного Співтовариства, та з урахуванням відповідних положень Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та ЄС, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої (реєстр. № 2359-1), друге читання.

3. Проєкт Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення залучення інвестицій та запровадження нових фінансових інструментів (реєстр. № 2284 від 17.10.2019 р., н.д. Гетманцев Д.О.).

Проєкт Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо функціонування ринків капіталу (реєстр. № 2284-1 від 06.11.2019 р., н.д. Шахов С.В.).

4. Проєкт Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо питань оподаткування в межах формування ціни на природний газ для потреб населення (реєстр. № 2126 від 11.09.2019 р., н.д. Колтунович О. С. та група н.д.).

5. Проєкт Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві (реєстр. № 1210-д).

6. Другий етап конкурсного відбору на вакантні посади членів наглядових рад ПАТ «Ощадбанк» та АТ «Укрексімбанк»:

  • проведення співбесід із кандидатами, які запропоновані народними депутатами для обговорення.

На кінець листопада цього року це вже 5 засідання і ще планується 2, на яких будуть розглянуті законопроєкти Комітету.

Автори: Григор’єва О.О., Нескромнюк Л.Ю.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт