Новини

Футбольне поле європейського зразка у Дунаївцях

Футбольна команда «Епіцентр» з міста Дунаївці Хмельницької області підсумувала сезон 2019 року. Окрім перемог отримали й капітальну реконструкцію футбольного поля. Відтепер ФК «Епіцентр» зможе приймати матчі на своїй території.

Футбол у кожне містечко. У Дунаївцях про фахову команду мріяли давно, однак з’явилась вона лише рік тому. Вже сьогодні хлопці з команди ФК «Епіцентр» мають перші нагороди – золоті медалі у чемпіонаті області Прем'єр-ліги та Кубок області.

Урочисто передали нагороди хлопцям на місцевому стадіоні «Колос», саме тут займаються, як старші, так і молодші покоління. Свято стало особливим, адже як місцевим мешканцям, так і футболістам презентували капітально відремонтоване поле. Завдяки сприянню народного депутата України Олександра Гереги газон має автоматизований полив, дренажну систему та відповідає нормам не лише Чемпіонатів України. Відтепер тут можуть проводити зустрічі й міжнародного значення.

«Продовжуємо розбудовувати спортивну інфраструктуру нашої країни. Тепер у Дунаївцях є футбольне поле європейського рівня – новий газон з сучасною системою автоматичного поливу та дренажу», – зазначив Олександр Герега.

  

Гравці ФК «Епіцентр» Дунаєвець підводять риску року виважено, перемогам звісно тішаться, однак вже готуються до нових поставлених завдань – це вихід у Другу лігу. Кажуть, футбольне поле відіграє важливу роль, як під час тренувань, так і на самих матчах.

Дунаєвчани переконані, що підтримка буде і надалі, тож в команди є всі перспективи навіть перевиконати намічені цілі. Адже любов не лише до футболу, а й спорту в цілому притаманні народному депутату України Олександру Герезі.

Реконструкція трибун, облаштування тренувального поля – це далеко не все, що заплановано вже найближчим часом у Дунаївцях. Адже команда ГО «За конкретні справи», яку очолює Олександр Герега, добре знає, що українські спортсмени заслуговують лише на комфортні та якісні умови тренування.

Джерело: https://gerega.org.ua/ ,

відеосюжет: Перший Подільський

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт