Новини

Діти Шатави отримали безпечний перехід через дорогу

У цьому році на Службу автомобільних доріг Хмельницькій області Гнидюк Гнидюку П.І. народним депутатом України Герегою Олександром Володимировичем вже не вперше був скерований депутатський запит щодо встановлення світлофорного об’єкту в с. Шатава Дунаєвецького району на трасі міжнародного значення Н-03 Житомир – Чернівці. Неодноразово народний обранець і його помічники звертали увагу Служби автомобільних доріг на страшну статистику, яка сталася на цій ділянці дороги: за останні 8 років внаслідок ДТП травмовано 15 людей, 5 людей загинуло. Тенденція продовжувалася навіть в ті дні, коли зачитували запит: дідусь, який прямував на шкільне свято до онуки, загинув під колесами фури.

І нарешті автодорівці після ремонту дороги взялися за "безпекові" роботи на автомагістралі.Після проведення ТОВ "СТЛ+М" поточного середнього ремонту ділянки автодороги Н-03 Житомир-Чернівці у с. Шатава, на 267 км встановлено пішохідний світлофорний об’єкт.

Також на автобусній зупинці побудовано новий автопавільйон.

Як відомо, на автодорозі Н-03 Житомир-Чернівці цілий рік тривають ремонтні роботи. А нещодавно відкрили для проїзду міст через річку Мукша, що є частиною "тещиного язика".

Джерело: Depo.Хмельницький

Автори: Григор’єва О.О., Нескромнюк Л.Ю.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт