Новини

Вшанування працівників культури та майстрів народного мистецтва

8 листопада в приміщенні Городоцького районного Будинку культури відбулися урочисті заходи до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Професійне свято було засновано з метою відзначення вагомого вкладу творчих особистостей у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність.

На святковому заході були присутні керівники клубних закладів, ветерани галузі, керівники та члени творчих колективів району, майстри народного мистецтва.

Голова районної організації політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Вадим Віталійович Якубовський від імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги привітав усіх присутніх зі святом. На знак глибокої поваги кращі працівники культури були нагороджені почесними грамотами за активну культурно-просвітницьку діяльність та розвиток галузі в ім’я розквіту рідного краю й на благо України, також представники громадської організації «За конкретні справи» привітали зі святом колективи Городоцької дитячої музичної школи, Городоцької дитячої художньої школи та працівників культури Сатанівської ОТГ.

Автор: А. Савченко

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт