Новини

У Чемерівцях відкрили Міст закоханих

В Чемерівцях відбулося відкриття символічного Мосту закоханих.

Жителі вулиці Національної гвардії, яка пролягає паралельно річці Жванчик, звернулися до ТОВ «Оболонь-Агро» з проханням відремонтувати кладку, яка значно скорочує відстань до райцентру. Прохання було задоволено, і за деякий час на місці старої кладки з’явився надійний міст з поручнями. Крім того, виникла ідея зробити тут Міст закоханих, де б подружні пари могли замикати символічні замки своїх почуттів. Ініціативу підтримали народний депутат України Олександр Герега та громадська організація «За конкретні справи», оголосивши вікторину для закоханих.

І ось, в останній день жовтня біля річки на новому мості зібралися учасники вікторини, представники громадської приймальні народного депутата України Гереги О.В., ініціатори заходу, щоб відкрити Міст закоханих. До присутніх звернулися заступник директора ТОВ «Оболонь-Агро» Олександр Савчук, заступник Чемеровецького селищного голови Юлія Повар, які зазначили, що впровадження в життя нових ідей є гарним початком до нових традицій. Територія навколо річки дозволяє розвивати ідею, а відтак – проведення благоустрою, встановлення ліхтарів, гойдалок, сам краєвид зробить місце привабливішим і романтичним.

Учасникам, а це – подружжя і пари, які зустрічаються, було роздано по 10 запитань, відповівши на які, кожен показував свої знання про свою другу половинку. Цікаво було спостерігати за закоханими, які відшуковували в пам’яті дату народження батьків свого коханого чи улюблені кінофільми коханої, пригадували, де і коли познайомилися, та які вподобання мають в кулінарії тощо. Похвальним є те, що більшість учасників вікторини були молоді люди, які вирішили спробувати свої сили в знаннях одне про одного. А це – пряме свідчення того, що молодь щира в своїх почуттях і не боїться розповідати про це іншим.

  

Аплодисменти і слова поваги викликала подружня пара Віталія Андрійовича та Марії Іванівни Ніколюків з Чемерівців, кохання яких зародилося в далекому 1976 році. Їхні відповіді співпали на 200 відсотків. Ці люди – приклад щирості, вірності, кохання і взаєморозуміння. Подружжя Ніколюків замкнули на містку замочок своїх почуттів, ключик від якого вкинули у воду. Це стало початком нової світлої традиції.

Автор: Ілона ГОНТА

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт