Новини

Законопроєкт про ліквідацію схем в оцінці нерухомості підтриманий

Народний депутат України Герега Олександр Володимирович, член Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, 31 жовтня підтримав законопроєкт №2047-д щодо ліквідації корупційної схеми в сфері реєстрації звітів про оцінку нерухомості. Члени комітету рекомендували парламенту прийняти проєкт за основу.

«Комітет рекомендував Верховній Раді прийняти в першому читанні законопроєкт №2047-д в редакції Мар'яна Заблоцького. Це доопрацьований комітетський законопроєкт. Його зареєструють сьогодні. Він усуває і майданчики, і монополію оцінювачів», – зазначив Олександр Володимирович.

Парламентський комітет з питань фінансів, податкової та митної політики минулого тижня відмовився підтримати законопроєкт "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо ліквідації корупційної схеми у сфері реєстрації інформації зі звітів про оцінку об'єктів нерухомості".

Через це розгорівся скандал, деяких депутатів від правлячої партії запідозрили у корупції. Глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія запропонував членам комітету пройти перевірку на поліграфі, яка і відбулася в Комітеті.

Автори: Григор’єва О.О., Нескромнюк Л.Ю.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт