Новини

Друга світова війна: тих днів у пам’яті не стерти і сьогодні

Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що й до сьогодні все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій землі.

28 жовтня з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників у м. Городок відбувся мітинг та покладання квітів до Обеліска Слави, у якому взяли участь голова Городоцької районної ради Ольга Зелінська, заступник голови Городоцької районної державної адміністрації Сергій Зборовський, Городоцький міський голова Василь Підлісний, голова районної організації політичної партії «За конкретні справи» Вадим Якубовський, керівники установ, ветерани Другої світової війни та праці, працівники органів державної влади та місцевого самоврядування, громадськість міста, члени Городоцької районної організації політичної партії «За конкретні справи».

Приєднуємося до вшанування всіх, хто забезпечив звільнення України від фашистських загарбників! Добра пам’ять про них завжди буде жити в наших серцях!

  

Джерело: сайт "Наш Городок"

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт