Новини

У Дунаївцях на Хмельниччині замінили старі покрівлі

Завдяки зусиллям народного депутата України Олександра Гереги та громадської організації «За конкретні справи» старі покрівлі чотирьох житлових будинків у Дунаївцях на Хмельниччині замінили на нові.

На жаль, сьогодні стан житлового фонду у переважній більшості населених пунктів України досить сумний, адже чимало багатоквартирних будинків зведені ще у середині минулого століття. Протягом десятків років в них не проводилися капітальні ремонти. Більш того, чимало будинків вже вичерпали свій робочий ресурс. Ця характерна риса для 60% житлових помешкань як у великих містах, так і в невеличких містечках.

На практиці це означає, що через аварійний стан дахів й відсутність в будинках не лише сучасних енергоощадних матеріалів і технологій, а й звичайного капремонту – проблем із запуском опалення восени не уникнути. Саме тому разом із місцевою громадою люди вимушені розв'язувати комунальні питання самостійно.

Реагуючи на запити містян, Олександр Герега та ГО «За конкретні справи» здійснити капітальний ремонт покрівель у чотирьох багатоквартирних житлових будинках в Дунаївцях – перекриті дахи на вул. Шевченка в будинках №53, №63, №74 та вул. Горького, 5а.

  

Зазначимо, що у минулі роки за аналогічною програмою були відремонтовані дахи будинків у Городку.

https://gerega.org.ua/

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт