Новини

День захисника України відзначили на Хмельниччині

День захисника України - свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день Святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. 
 
Напередодні свята в Городоцькому районному Будинку культури відбулися урочисті заходи, в яких взяли участь учасники АТО, ветерани Збройних сил України, молодь, представники громади, члени Хмельницької обласної громадської організації «За конкретні справи».

Вадим Якубовський від імені народного депутата України Олександра Гереги висловив слова подяки за мужність та героїзм під час виконання бойових завдань та побажав всіх благ для захисників нашої держави: «Ми низько вклоняємось тим, хто зі зброєю в руках захищає суверенітет України і її цілісність!»

Також сьогодні, 11 жовтня, працівники Чемеровецької громадської приймальні народного депутата України Олександра Гереги взяли участь у відзначенні Дня захисника України, яке проходило в Центрі культури, дозвілля і мистецтв.

Від імені народного обранця і політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» вони передали привітання людям, чий патріотизм та мужність заслуговують найвищої шани та вдячності:

«Шановні захисники! Хай Пресвята Богородиця огортає вас своїм омофором, хай дарує вам і вашим сім’ям здоров’я і віру, дає сили вистояти проти ворога, а нашій Україні дарує мир і спокій!»

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт