Новини

Найщиріші вітання в День працівників освіти

«…За Вашу працю непросту,

За вчительську любов святу,

Ми Вам бажаєм сил, здоров’я,

Учнівської пошани і любові!»

День учителя – одне з найбільш шанованих професійних свят усіх працівників освітньої сфери, завжди було і залишається улюбленим нами ще зі шкільних часів. 

В день професійного свята освітян відбулися урочисті зібрання та концерт до Дня учителя, який традиційно святкують в першу неділю жовтня, у Дунаєвецькій міській та Дунаєвецькій селищній ОТГ. Народний обранець Олександр Володимирович Герега передав кожній школі, дитячому садочку та позашкільному закладу району – сучасні мікрохвильові печі.

З професійним святом педагогів привітала представник Дунаєвецької громадської приймальні народного депутата України Гереги О.В. Тетяна Матвіївна Пантілімонова, яка побажала їм міцного здоров’я, щастя, радості, достатку в кожну родину та безхмарного мирного неба над головою!

Дорогі вчителі! Зі святом Вас, бо Ви цього варті!

 

Депутат Хмельницької обласної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Володимир Поворозник та депутат Городоцької районної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Вадим Якубовський привітали освітян Городоччини від імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги.

За сумлінну і плідну працю на освітянській ниві, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління багатьом педагогічним працівникам району від громадської організації «За конкретні справи» були вручені подяки.

Працівники освіти Ярмолинеччини зібрались у залі місцевого Будинку культури, щоб спільно відзначити професійне свято. Вчителів та працівників освітніх установ щиро привітав депутат Хмельницької обласної ради, учасник АТО Андрій Васильович Шутяк, передав сердечні вітання освітянам від народного депутата України Олександра Володимировича Гереги та команди «За конкретні справи», мікрохвильові печі отримали колективи усіх загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів.

День освітян по праву можна назвати всенародним, бо кожен так чи інакше дотичний до свята педагогів. Це твердження цілком підтвердилося, коли освітяни Чемеровеччини відзначали своє професійне свято.

Теплі слова привітання від народного обранця Олександра Гереги було адресовано педагогічній спільноті Чемеровецької, Гуківської ОТГ, вчителям Чемеровецького району, викладачам позашкілля, Чемеровецького медичного коледжу, вихователям дитсадків краю, Голенищівської школи-інтернату.

Зі святом вас, освітяни!

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт