Новини

На Хмельниччині відзначили свято українських рятувальників

Українські рятувальники відзначають своє професійне свято щорічно 17 вересня. Завдання, які стоять перед національними службами цивільної оборони більшості країн світу, пов’язані сьогодні в основному з проблемами мирного часу, що дозволяє говорити саме про цивільний захист населення, а не про цивільну оборону.

Працівники Дунаєвецької громадської приймальні народного депутата України Гереги О.В. привітали працівників 12 державної пожежно-рятувальної частини з нагоди свята:

«Це свято об’єднує людей мужніх професій – пожежників, працівників аварійно-рятувальних формувань і служб, які несуть відповідальність за вирішення питань загальнодержавної ваги – забезпечення надійного захисту національного багатства, життя людей від вогню та стихії.

Утверджуючи добро і милосердя, Ви – справжні герої наших днів – з честю виконуєте покладені на Вас завдання. Дякуємо Вам за вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом! Переконані, що Ви й надалі збагачуватимете кращі традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитимете обраній справі!

Бажаємо Вам щастя, здоров’я, добра і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших родинах!»

  

Представник Городоцької районної організації політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Василь Накутній привітав зі святом від імені народного депутата України Олександра Гереги співробітників Городоцького районного сектору головного управління ДСНС, та побажав, щоб готовність захищати національні багатства Вітчизни і, насамперед, найцінніше – людське життя ніколи не вичерпувалась і надихала на нові досягнення у благородній і гуманній справі!

 

 

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт