Новини

Тренеру з Городка - висока нагорода держави!

«Пишаюся! Моєму першому тренеру з вільної боротьби – Вячеславу Івановичу Пантєлєєву Указом Президента присвоєно почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» за вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію фізкультури і спорту, досягнення високих спортивних результатів та багаторічну плідну професійну діяльність з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Майже 40 років Вячеслав Іванович Пантєлєєв тренує дітей віком від 6 до 21 років, що приходять пробувати себе та свої сили у вільній боротьбі.

Багато років поспіль він працював тренером у школі. А з 2008 р. – з моменту відкриття СК «Епіцентр» у Городку – невтомно продовжує тренувати дітей та підлітків вже в нашому сучасному спорткомплексі.

Серед його вихованців – переможці міжнародних чемпіонатів серед кадетів. Срібна призерка на Чемпіонаті Європи (2011 р.) – Руслана Петришен та призер Чемпіонату світу (2016 р.) – Андрій Гика, 8 майстрів спорту з вільної боротьби та кілька десятків кандидатів у майстри спорту. Також багато його вихованців неодноразово займали призові місця на чемпіонатах та кубках України.

Згадуючи наші спільні тренування у юнацькі роки, можу сказати, що В’ячеслав Іванович на все подальше життя прищепив мені щиру любов до спорту та спортивну жагу до нових перемог. Вітаю його із відзнакою та бажаю міцного здоров’я та нових чемпіонів!»

Народний депутат України Герега О.В.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт