Новини

Дороги у Городку ремонтуватиме нова техніка

Минулого тижня за сприяння народного депутата України Олександра Володимировича Гереги у м. Городок на Хмельниччині приїхало нове авто – комбінована машина для ремонту місцевих доріг. У міській раді запевняють – тепер дорожнє покриття ремонтуватимуть швидко й ефективно.

Днями техніка для ямкового ремонту доріг поповнила автопарк КП «Городоккомунсервіс». Не відкладаючи справи у довгий ящик, того ж дня розпочали роботу на вулицях міста. Працювати на новій техніці городоцьких комунальників навчали фахівці.

Це такий собі асфальтний міні-завод, який дозволить вирішити одну з найболючіших проблем нашої громади – ремонт місцевих доріг, пояснює Городоцький міський голова Василь Підлісний. Маючи таку машину, ми зможемо відремонтувати не тільки дороги у Городку, а й заробляти кошти, надаючи відповідні послуги іншим громадам. Отже, це саме той проект, котрий працюватиме на перспективу.

У Городоцькій громаді даний проект став реальністю завдяки народному обранцю Олександру Герезі. Побачивши стан місцевих доріг та оцінивши інформацію від місцевих депутатів щодо нагальної потреби громади в даному авто, питання вирішили миттєво.

Вкотре Олександр Володимирович довів, що турбується про наше місто та район, зазначає Анатолій Матвєйцев, депутат Городоцької міської ради. Буквально за добу після нашого звернення народний депутат розв’язав це питання, і за тиждень автомобіль доставили у Городок. Ось це і є вияв турботи про своїх громадян саме конкретними діями, а не голослівними обіцянками.

Ремонт дорожнього полотна проводиться наступним чином: спочатку компресором видувають із ями пил, далі поливають дорожнє полотно емульсією, засипають шар щебеню, знову поливають емульсією і знову додають щебінь.

Установка прилаштована на автомобілі МАЗ,розповідає Сергій Літвінчук, заступник Городоцького міського голови. – Це бак з емульсією на тисячу літрів та бункер ємністю 5,3 куба (приблизно 7 тон). Сама емульсія виготовляється на основі бітуму. Щебінь ми купуємо у ТОВ «Сидорівський Бровар». Поки що уклали угоду на перевезення 1000 тон щебеню та стільки ж відсіву.

Варто зазначити, що цей автомобіль проводить ремонт лише асфальтобетонних доріг. Вартість самої лише установки – більше 1,5 млн. гривень. Оренда ж подібного автомобіля на день коштує приблизно 50 тисяч гривень.

Автор: Наталія Попович

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт