Новини

За даними Центральної виборчої комісії

Центральна виборча комісія опрацювала 100% протоколів по виборчому округу 192 Хмельницької області з результатом 45,95% народним депутатом України виборці обрали Олександра Герегу. Свій голос за нього віддали 35 252 громадянина! Вітаємо з блискавичною перемогою!

Дорогі друзі!

Щиро дякую Вам за підтримку! Для мене велика честь представляти Ваші інтереси у Верховній Раді України! Ваша довіра надихає мене на нові конкретні справи та нові звершення на благо нашого краю!

Починаючи з 2012 року і до сьогодні, пріоритетом у своїй роботі бачу розвиток рідного 192-го округу та всієї Хмельниччини, а також розбудову нашої Батьківщини!

Моя мета – зробити життя земляків кращим, довести кожному, що спільно ми можемо розвивати свій край, забезпечувати гідними умовами наших дітей, дбати про соціально незахищених громадян, вивести на гідний рівень медицину, культуру та спорт. Жодного разу я не зрадив своїм переконанням, не зрадив Вам, дорогі земляки, і весь цей час був поруч. Ми спільно творили нову історію Городоччини, Чемеровеччини, Ярмолинеччини, Дунаєвеччини. Сьогодні ми починаємо писати нову главу їх історії.

Ви знаєте, що партія «За конкретні справи» – це партія, яка завжди виконує свої обіцянки. Попереду багато проєктів, які ми з Вами запланували.

Ми розпочинаємо реконструкцію об’єктів спортивної інфраструктури: стадіону на станції Дунаївці, спортивного комплексу в селі Лісоводи на Городоччині, на фінальній стадії – сільський стадіон в Ямполі.

Вже розпочаті роботи з реконструкції даху костелу Святого Антонія у Городку, закінчуємо розпис храму Воскресіння Христового у смт Сатанів та за його зразком розписуватимемо храм Святого Володимира на ст. Дунаївці. Перевтіляться дитячі садочки «Сонечко» та «Казка» у Городку – на відремонтованих фасадах з’являться казкові персонажі.

У Чемерівцях плануємо запуск програми «Червоні дахи», за якою спільно з містом та мешканцями багатоквартирних будинків будемо перекривати проблемні покрівлі. Також завершується ремонт у будинку культури в смт Закупне.

Не забуваємо і про менш масштабні, але не менш важливі проєкти: дитячі майданчики у селах, тротуари, ремонт освітлення, техніку для навчальних закладів, ремонти в лікарнях та багато іншого.

«За конкретні справи» взяли на себе відповідальність працювати на розбудову рідної Хмельниччини, і ми не звернемо з цього шляху! Спільно будуймо нове майбутнє нашого краю! Разом – ми сила!

Слава Україні! Героям слава!

З повагою, Олександр Герега, народний депутат України

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт