Новини

Радісний день у Чемерівцях: святкуємо День міста

21 червня в Чемерівцях на Хмельниччині пройшло святкування Дня міста. Початком святкових заходів став велопробіг по маршруту «Центральна площа – вул. Героїв Майдану – вул. Пушкіна – Центральна площа», до якого долучилось чимало учасників, серед яких – і дорослі, і діти.

Поступово свято перемістилось на Центральну площу, де урочиста програма розпочалася покладанням квітів до пам’ятника Героям Революції гідності. Після того колона, що рушила центральною вулицею до парку відпочинку, зупинилася біля містечкового скверу, де святково було відкрито оновлені відпочинкові локації. Участь у їх відкритті взяли народний депутат України Олександр Володимирович Герега та його дружина, засновниця мережі будівельних гіпермаркетів «Епіцентр К», директор Українського інституту досліджень екстремізму Галина Федорівна Герега. Облаштування скверу відбулась саме завдяки їх небайдужості та сприяння створенню сучасних міських просторів.

Також за участі почесних гостей свята відбулось урочисте відкриття фонтану та оновленого парку. За сприяння Олександра Володимировича Гереги було проведено облаштування паркових алей бруківкою, а селищна рада профінансувала повну реконструкцію фонтану.

Виступаючи у Чемерівцях на День міста, народний обранець загострив увагу присутніх на майбутні поліпшення у селищній інфраструктурі: завершенні облаштування місцевого парку, тротуару на одній із вулиць, започаткуванні проєкту із ремонту дахів багатоповерхівок.

Зокрема, згадуючи про вже зроблене в місцевому парку, депутат зазначив: «Я думаю, що до наступного Дня міста ми не тільки завершимо всі виходи, облаштувавши їх прекрасною бруківкою, а я думаю, що ми деякі речі, які будуть секретом для… громади, ми також зробимо».

Як пояснив сам голова громади Олександр Собань, вони з депутатом домовились приступити до спільного ремонту дахів багатоповерхівок: «По проєкту: 40, 30 на 30. 30 – громада, 30 – жильці, 40 відсотків вартості проєкту бере на себе Олександр Володимирович і команда «Епіцентру». А депутат додав: «Поки йдуть вибори, ми будем займатися проєктом, щоб не сказали, що знов ми когось купляємо. А вибори закінчаться – зразу приступаємо до ремонту».

Спеціально до свята було виготовлено коровай вагою 500 кілограмів, яким за давнім звичаєм пригощали усіх учасників та гостей свята. Крім того, працювала польова кухня та можна було посмакувати гречаної каші зі шкварками. За сприяння Олександра Володимировича протягом усього дня гостей свята пригощали безкоштовною кавою на різні смаки та уподобання, яку професійно готували баристи з міста Київ.

  

«Також ми підготували для Вас сюрприз. Ці молоді люди, які розуміються на справжній каві, приготували для Вас різного роду консультації, як правильно готувати і смакувати цей напій. Ніби простий такий продукт, але скільки в ньому глибини», – розповів зі сцени Олександр Володимирович.

Феєричності цьогорічному Дню міста додав виступ української співачки Гайтани, який подарував чемерівчанам та гостям свята чудовий настрій.

Бажаємо, щоб кожен житель або гість нашого містечка був щасливим, жив у благополуччі і добробуті! Хай у кожного буде своя прекрасна історія, яка відбулася на вулицях рідних Чемерівців! Ми – це наше місто Чемерівці!

Автори: Григор’єва О.О., Нескромнюк Л.Ю.

Джерело: https://www.oporaua.org/

Фото: https://chemerovecka-gromada.gov.ua/

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт